kaileyyellowborn.blogg.se

2014-08-31
16:09:00

Whööööööt????

Ännu ett inlägg vars rubrik har maaaaassa boooookstäver. Jag tror att jag har snöat in på det, om man säger så. 
 
Men det jag skulle ta upp, eller snarare visa, i detta inlägg är följande. 
 
 
Imorse red jag förbi Jaspers hus på vägen till Conrad, hade precis hittat Gretchen i Gyllenbladsskogen, levlat lite och skulle göra lite smeduppdrag. Och kolla vem jag stötte på ungefär vid moorlandchampionatet! Vilket fint namn, va? Har faktiskt inte sett något liknande, undrar hur det ser ut ur PlayerFirstName_037PlayerSurnamePart1_o23PlayerSurnamePart2 038 's perspektiv! Hennes häst hade också fått ett fint namn...
 
...nämligen HorseNamePart1_015HorseNamePart2_082! Undra vad Loretta skulle säga om det, ni vet precis när man har lärt sig att galoppera:
 
 "PlayerFirstName_037PlayerSurnamePart1_o23PlayerSurnamePart2 038? Heter du det? På riktigt? Det låter ju alldeles underbart småsött och smart. Jag slår vad om att din häst har ett lika töntigt namn, typ Fluffhjärta! HorseNamePart1_015HorseNamePart2_082? Ha - jag är synsk."
 
 
 

Jag fick mig ett gott skratt av PlayerFirstName......., när jag försökte jaga henne genom Moorland för att fånga det på bild haha. Tänkte också bara visa en bild som jag plåtade vid Gammal Kapellruin vid Fågelskrämsåsen.
 
 
Har en fågelskrämma på hästryggen :p
 
 
 
 
Har inte haft möjlighet till det innan men ikväll ska jag minsann blogga om min nykomling i stallet!